top of page

TANDBLEKNING

Fördelarna med tandblekning är många och varierar från person till person. Förutom att förbättra ditt utseende kan det även hjälpa till att minska fläckar och missfärgningar på tänderna, vilket i sin tur kan leda till en förbättrad tandhälsa. Dessutom kan det öka ditt självförtroende och göra det lättare att le och kommunicera med andra människor.

Så varför inte upptäcka fördelarna med tandblekning själv?

 

Besök vår tandblekningsklinik idag och upplev hur ett strålande leende kan förändra ditt liv på ett positivt sätt!

Funderingar på vilken behandling som passar dig bäst? 
Klicka här!

Våra tjänster

Fästpunkt 1

Vilken behandling passar mig bäst?

75 Minuter
För dig som vill ha en mer omfattande tandblekning rekommenderar vi vår 75-minuters behandling. Detta alternativ passar speciellt bra för dig som inte har känsliga tänder och önskar en längre behandlingstid. Om du röker eller använder snus är detta en utmärkt lösning för att få tillbaka ditt vita leende.

60 Minuter

Rekommenderas till dig som vanligtvis inte har känsliga tänder och som kan genomgå en längre behandling. Detta alternativ passar särskilt bra för personer som röker eller snusar och vill ha en effektiv tandblekning.

45 Minuter

Vi rekommenderar alltid vår klassiska 45-minuters tandblekning för optimala resultat vid första tillfället.

30 Minuter

Vi rekommenderar denna behandling till våra kunder som tidigare har blekt sina tänder hos oss inom de senaste 10-12 månaderna. Om du inte är ny till tandblekning och vill ha ett effektivt resultat är detta ett bra alternativ för dig. Observera att om du har extremt känsliga tänder så kan More than a Quick fix vara bra alternativ för dig.

20 Minuter

För dig som tidigare har genomgått en tandblekning hos oss de senaste 6-8 månaderna, rekommenderar vi vår 20-minuters tandblekning för en snabb och effektiv uppfräschning av ditt leende. Observera att denna behandling inte är lämplig för första gången tandblekare.

Våra paket inkluderar en komplett tandvårdsbehandling som ger dina tänder en total make-over.

 

Tandstensborttagning och putsning är första steget i behandlingen, vilket ger en grundlig rengöring av tänderna och en jämn yta för tandblekningen att appliceras på. Därefter följer tandblekningen, som ger dig en vitare och strålande leende. För att skydda och bevara resultatet av tandblekningen avslutar vi behandlingen med nanoseal, som ger dina tänder en extra skyddsbarriär mot framtida missfärgning och slitage. Med vårt allt-i-ett-paket kan du få den ultimata tandvårdsbehandlingen och ett leende som får dig att stråla
 

Inkluderat i hela behandlingen:

-Tandstensborttagning
- Putsning
-Tandblekning
- Nanoseal

 

Vilket paket passar dig bäst?

 

 

Våra allt-i-ett paket!

Nanoseal

Nanoseal är en revolutionerande produkt som vi använder för att ge dina tänder en extra skyddsbarriär och bevara resultatet av tandblekningen. Denna avancerade gel bildar en osynlig, skyddande film på tänderna som hjälper till att förhindra framtida missfärgningar och slitage.

Genom att applicera Nanoseal efter tandblekningen förseglar vi de blekta tänderna och stärker deras yta. Detta bidrar till att upprätthålla den nya, strålande vitheten under en längre tid. Nanoseal fungerar som en sköld mot färgämnen från mat, dryck och andra källor som annars kan orsaka missfärgningar på tänderna.

Förutom att ge ett extra skydd, ger Nanoseal också en mjuk och slät känsla på tänderna. Den hjälper till att förbättra känslan av renhet och fräschhet i munnen.

Vi rekommenderar starkt att du använder Nanoseal som en del av vår tandblekningsbehandling för att säkerställa att du får långvariga och strålande resultat. Med Nanoseal kan du känna dig trygg med att din tandblekning kommer att hålla sig vacker och vit längre.

  1. Vitare tänder: Behåller resultatet av vitare tänder efter tandbleknings-behandlingen ännu längre och Nanoseal funkar även alldeles utmärkt och har samma effekt även om du inte blek tänderna och bara vill ha starkare tänder utan ytterligare missfärgningar!
     

  2. Stärker emaljen: Nanoseal kan hjälpa till att stärka emaljen och därmed minska risken för tandproblem.
     

  3. Minskar tandkänslighet: Nanoseal kan också hjälpa till att minska tandkänslighet genom att täcka utsatta områden på tänderna.
     

  4. Skydd mot karies: Nanoseal skyddar tänderna mot bakterier och syror som orsakar karies.

bottom of page