top of page

PRESENTKORT LUXURY inkl Booster C9 och Nanoseal

SEK 3,800

Vår populäraste tandblekning!
Presentkortet inkluderar Luxury 60 min Tandblekning, BOOSTER C9 & Nanoseal!
Ordinarie pris 7.298kr

Total behandlingstid ca 70 minuter.
Giltighetstid 6 månader
...
Vår populäraste tandblekning! Presentkortet inkluderar Luxury 60 min Tandblekning, BOOSTER C9 & Nanoseal! Ordinarie pris 7.298kr Total behandlingstid ca 70 minuter. Giltighetstid 6 månader

SEK 3,800

Viktig Information om Kampanjinköp och Återbetalning

Vi uppskattar verkligen att du har valt att dra nytta av vår senaste kampanj.

Tyvärr är inte återbetalning tillgänglig för kampanjinköp.

Vi vill ge dig så tydlig information som möjligt om detta för att säkerställa att du är medveten om våra policyer!

Varför Ingen Återbetalning för Kampanjer?

När det gäller kampanjinköp arbetar vi med noggrann planering och resurser för att kunna erbjuda våra kunder de mest fördelaktiga priserna. På grund av dessa särskilda rabatter och kampanjvillkor blir återbetalningar inte tillgängliga för kampanjprodukter. Detta hjälper oss att upprätthålla rimliga priser för våra kunder och samtidigt fortsätta erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster.

Vi står till ditt förfogande

Om du har några frågor eller funderingar om ditt kampanjinköp är vårt kundsupportteam redo att hjälpa dig. Vi strävar efter att göra din köpupplevelse så smidig som möjligt och vi är glada att besvara alla dina frågor angående produkterna eller eventuella tekniska frågor.

Alternativ Lösning

Om du stöter på problem med den inköpta produkten, oavsett om det är en defekt eller något annat, tveka inte att kontakta oss. Vi kommer att göra vårt bästa för att hitta en lösning som passar dig och säkerställer att du är nöjd med ditt köp.

Tack för att du väljer oss för ditt köp. Vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa produkter och en exceptionell kundservice.

bottom of page