top of page

ALL INFORMATION OM TANDBLEKNING

Tandblekning är en effektiv och säker metod för att ta bort missfärgningar och fläckar från tänderna och ge dig ett vitare och mer strålande leende.

Det finns många fördelar med att bleka tänderna, inklusive en förbättrad självkänsla och självförtroende, förbättrad oral hälsa och en generellt mer attraktiv utseende. Genom att bleka tänderna kan du ta bort fläckar från kaffe, te, rökning och andra vanliga missfärgningar, vilket ger dina tänder en renare och mer ungdomlig utseende.

Tandblekning kan också hjälpa till att minska tandkänslighet och förbättra tandhälsan genom att ta bort plack och andra skadliga ämnen från tänderna. Dessutom ger en tandblekningssession utförd av en professionell tandvårdare ge dig en mer intensiv behandling och bättre resultat på kortare tid.

Sammanfattningsvis kan tandblekning ge dig ett hälsosammare, mer självsäkert och attraktivt leende, vilket gör det till ett populärt val bland både män och kvinnor.

PROCESSEN TILL VITARE TÄNDER

Tänderna blir vitare genom tandblekning eftersom blekningsmedel används för att ta bort missfärgningar och fläckar från tandens yta och inre struktur.

 

Tandblekningsmedel innehåller väteperoxid, som bryter ner de pigment som orsakar missfärgning i tandens emalj och dentin. När väteperoxiden kommer i kontakt med dessa pigment, bryts de ner och tanden blir vitare.

Blekningsmedlen som används vid professionell tandblekning har en högre koncentration av väteperoxid än de som används vid hemmabaserad tandblekning, vilket ger en mer intensiv och snabbare effekt.

OPTIMERA DITT RESULTAT

Att ta bort tandsten och eventuella beläggningar på tänderna innan en tandblekning hjälper till att förbättra resultatet. Om det finns tandsten och plack på tänderna kan blekningsmedlet inte tränga igenom och bleka tänderna på ett jämnt sätt. Därför är det en god idé att göra en grundlig tandrengöring innan en tandblekning för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt. Det är alltid bäst att rådfråga oss så du får en professionell bedömning.

Vi erbjuder ett paket som inkluderar:

Tandstenborttagning, putsning, tandblekning som avslutas med applicering av Nanoseal

VARFÖR DU SKA ANVÄNDA NANOSEAL

Efter en tandblekning är det viktigt att skydda dina tänder för att bibehålla det vita resultatet så länge som möjligt.

 

Det är här Nanoseal kommer in i bilden. Nanoseal är en skyddande gel som appliceras på tänderna efter tandblekning. Den bildar en tunn film som skyddar mot fläckar och missfärgningar, samtidigt som den stärker emaljen.
 

Genom att använda Nanoseal efter en tandblekning förlänger du tiden mellan dina tandblekningar, samtidigt som du får ett extra lyster och skydd för dina tänder. Det är enkelt att använda och ger en långvarig effekt.
Så om du vill få ut det mesta av din tandblekning och skydda dina vita tänder, är Nanoseal ett utmärkt val.

Nanoseal har även samma effekt på tänderna även om du inte gjort en tandblekning. Har du känsliga tänder som ilar eller vill stärka din barriär på tänderna så är Nanoseal perfekt för dig.

Du kan antingen köpa en Nanosealbehandling direkt efter din tandblekning eller boka in när du än behagar.

bottom of page