top of page

LÅT OSS LÄRA KÄNNA VARANDRA BÄTTRE
Om oss och våran filosofi

5.png

Elite Smile i Göteborg är en tandblekningsklinik belägen på

Södra Vägen 4 i Göteborg. 


Vi är kända för att erbjuda högkvalitativ vård för munhygien och en unik patientupplevelse.

Elite Smile har över 19 års erfarenhet av tandvård. Vi är specialiserade inom tandblekning och munhygien och har en passion för att skapa vackra och naturliga leenden för sina patienter.

Elite Smile använder den senaste tekniken och de mest moderna metoderna för att ge sina patienter den bästa möjliga behandlingen. De erbjuder allt från enklare tandundersökningar och tandhygienistbehandlingar till mer avancerade behandlingar som tandimplantat, tandblekning och tandreglering.

Elite Smile sätter de alltid patienten i fokus och arbetar hårt för att skapa en avslappnad och bekväm miljö. Personalen är mycket kunnig och välutbildad och strävar alltid efter att ge bästa möjliga service.

Många patienter har uttryckt sin tacksamhet över den högkvalitativa tandvården som de har fått på Elite Smile. Det vi glädjer oss mest att höra är hur de känner sig välkomna och bekväma under hela behandlingen!

Elite Smile, en högkvalitativ tandläkarmottagning som erbjuder en unik patientupplevelse. Omtalade för sin expertis inom estetisk tandvård och deras användning av den senaste tekniken och metoderna. Med en passion för att skapa vackra och naturliga leenden, arbetar Elite Smile hårt för att ge sina patienter den bästa möjliga tandvården i en avslappnad och bekväm miljö.

Vad våra kunder tycker om oss

"Jag är verkligen så nöjd!! Jag gjorde tre behandlingar för en månadsen. Har alltid haft problem med missfärgning trotts hur mycket jag än borstar tänderna. Jag har även en plast tand på framsidan men han blekte det så fint så den synns inte! Salongen som räddade mitt leende ☺️🙏🏽"

Victoria

12.png
bottom of page