top of page
7c2cf49010 (1).png

VI FÅR DIG ATT LE

Vårt uppdrag är enkelt. Vi vill få dig att le. Vi erbjuder genuin tandblekning som ger dig ett naturligt och hållbart leende. 
 

Boka tandblekning i Göteborg

Invisalign Consultation

Vårt uppdrag är enkelt. Vi vill få dig att le. Vi erbjuder genuin tandblekning som ger dig ett naturligt och hållbart leende. Med 20 års erfarenhet har vi förfinat vår metod och garanterar dig ett fantastiskt resultat – dessutom till ett vänligt pris.
 
Boka din behandling smidigt via info@elitesmile.se eller via vår Instagram. (Håll ett extra öga på din skräpkorg då våra svar ibland hamnar där.)

Våra tre mest bokade behandlingar

1. Standardbehandling
2. Mest prisvärda behandlingen
3. Exklusivare behandling

Varför Elite Smile?

e46342e611.jpeg

Ett naturligt leende, är ett vackert leende. Vår behandling gör stor skillnad, på ett genuint sätt. Vi tror på naturliga resultat som håller över tid och har därför arbetat fram en metod som håller hög autenticitet. 

NATURLIGT VACKRA LEENDEN

Perfekt leende

Alla ska känna sig stolta över sitt leende. Därför har vi aktivt valt att erbjuda vänliga priser som många gånger är lägre än våra konkurrenters – utan att tumma på kvaliteten. Ta del av alla våra behandlingar och priser här.

VÄNLIGA PRISER

7acfbcc582.jpeg

Elite Smile är en av Göteborgs mest erfarna salonger. Vi är stolta över alla våra kunder vi har hjälpt och mest stolt är vi över alla våra kunder som kommer tillbaka. För oss är det yttersta beviset på nöjda kunder.

ÅTERKOMMANDE KUNDER

FIND US AT SÖDRA VÄGEN, 4, 412 54, GOTHENBURG.

1728_herobg2 (1).jpg
"Jag är verkligen s nöjd!! Jag gorde tre behandlingar för en mänadsen. Har alltid haft problem med missfärgning trotts hur mycket jag än borstar tänderna. Jag har även en plast tand pả framsidan men han blekte det sả fint sả den synns inte! Salongen som räddade mitt leende"

Victoria

Contact Us

Södra Vägen 4

412 54, Gothenburg

031-16 51 65

  • Facebook
  • Instagram

Thanks for submitting!

BOOK APPOINTMENT TODAY

Var först att få reda på våra rabatter och kampanjer!

Thanks for submitting!

bottom of page